KALENDER

HÄR SPELAR VI
  Inga föreställningar till försäljning
för närvarande
 
     
     
Med reservation för ev ändringariTicket info:

Peter Carlsson & Blå Grodorna använder sig på en del konserter, bl a Scalateatern i Stockholm, av iTicket (direktlänkar på respektive ort i listan ovan) och då måste man registrera sig som ny användare, samt att betalkortet måste vara 3D secure eller verified by VISA. Denna verifiering hämtas från respektive bank.

Vid tekniska problem kontakta kundsupport@iticket.se


--------------
Handla säkrare på internet

Sedan den 8 april har Swedbank och Sparbankerna infört krav på att alla bankkort måste vara anslutna till Verified by Visa/MasterCard SecureCode eller använda e-kort för att handla på nätet. Alla e-handelstransaktioner som inte genomförs med kort anslutna till tjänsten eller e-kort kommer att nekas.

Lika enkelt som vanligt
Med Verified by Visa/MasterCard SecureCode är det lika enkelt att handla på nätet som vanligt. Den enda skillnaden är att du identifierar dig med ditt eget lösenord. På samma sätt som du använder din vanliga kod när du handlar med kortet i butik, koden hämtar du hem via ditt bankkontor.
Information om tjänsterna
Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode är en kostnadsfri tjänst som innebär att du kan identifiera dig med ett lösenord i samband med att du använder ditt kort på internet.DAG & TID PLATS BILJETTER